Σχετικά με τα ταξίδια μας

Καμία «κρυμμένη» χρέωση

Όλες μας οι τιμές είναι τελικές και οι χρεώσεις αναφέρονται στο πρόγραμμα αναλυτικά. Σε περίπτωση που μια υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται, επισημαίνεται ξεκάθαρα στις λεπτομέρειες. Σε αντίθεση με τα περισσότερα τουριστικά γραφεία όλα τα ταξίδια μας δεν περιλαμβάνουν επιπλέον «κρυμμένες» χρεώσεις τις οποίες καλείστε να πληρώσετε κατά την εξέλιξη της εκδρομής. Πιστεύουμε πως ο ταξιδιώτης απολαμβάνει περισσότερο τον προορισμό όταν έχει πληρώσει όλες τις υπηρεσίες από πριν και δεν τον απασχολούν τα καθημερινά έξοδα υπηρεσιών.

Διαμονή

Σε όλες μας τις εκδρομές σας προσφέρουμε την καλύτερη διαθέσιμη διαμονή. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα το πιο ακριβό ξενοδοχείο αλλά το πιο αξιόλογο, βολικό και αντιπροσωπευτικό. Σίγουρα ένα τέτοιο κατάλυμα θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο την συνολική ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Γεύματα

Σκοπίμως αποφεύγουμε να συμπεριλαμβάνουμε στην τιμή γεύματα σε ξενοδοχεία και κλασικά τουριστικά μέρη, δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ. Έπειτα από προσωπική εμπειρία και έρευνα σας συστήνουμε κάθε φορά μικρά τοπικά εστιατόρια και οικογενειακές επιχειρήσεις στα οποία συχνάζουν ντόπιοι. Πιστεύουμε πως η επαφή με τον απλό κόσμο και την κουζίνα του μας φέρνει πιο κοντά στο να γνωρίσουμε την κουλτούρα του κάθε τόπου.

Ελεύθερος χρόνος

Τα προγράμματα μας είναι έτσι μελετημένα και οργανωμένα ώστε να έχετε καθημερινά ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε και μόνοι σας τον κάθε προορισμό. 

Ξεναγήσεις

Μέρος της επιτυχίας των ταξιδιών μας αποτελεί η επιλογή του καλύτερου πιστοποιημένου ξεναγού ανά προορισμό. Ο ξεναγός αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας μας και εκτός από τις γνώσεις του, καθοριστικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα και η φιλική συμπεριφορά του.

Σαν να ταξιδεύεις με φίλους

Σχεδιάζουμε ταξίδια όπως θα τα κάναμε για τους εαυτούς μας αλλά έχοντας στο μυαλό μας και όλους εσάς που μας ακολουθείτε σε αυτά!
Είναι μεγάλη επιτυχία του ταξιδιού όταν οι άνθρωποι που το αποτελούν γίνονται μια παρέα, μία «οικογένεια» που έχουν μοιραστεί ωραίες στιγμές και τις θυμούνται για πάντα. Και είμαστε υπερήφανοι που συμβαίνει σε κάθε μας ταξίδι!

Περπάτημα

Κομμάτι της φιλοσοφίας των ταξιδιών μας είναι φυσικά και το περπάτημα. Έναν νέο προορισμό, δεν μπορείς να τον γνωρίσεις από το λεωφορείο μόνο, πρέπει να περπατήσεις και να «χαθείς» σε γειτονιές γνωστές και «άγνωστες», να μυρίσεις μυρωδιές, να ακούσεις τους ήχους της πόλης, να παρατηρήσεις την καθημερινότητα των κατοίκων και να έρθεις σε επαφή με ντόπιους. Για τον λόγο αυτό, σε όλες μας τις εκδρομές προτείνουμε να περπατάμε μαζί ώστε να σας γνωρίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εκάστοτε προορισμό.

Αρχηγός- Συνοδός

Ο άνθρωπος του γραφείου μας που έχει οργανώσει και μελετήσει το ταξίδι είναι μαζί σας σε όλη την εκδρομή. Είναι αυτός που συντονίζει το πρόγραμμα, αντιλαμβάνεται το κλίμα και τις επιθυμίες σας και φροντίζει για τις λεπτομέρειες της εκδρομής. Θέλουμε να νιώθετε ασφαλείς και να γνωρίζετε πως θα είναι εκεί για να διευθετήσει οτιδήποτε συμβεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες μας εκδρομές και τις προσφορές μας!

Δεν είναι δυνατή η εγγραφή σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
Η εγγραφή σας πραγματοποιήθηκε!

Instagram Feed